martes, 3 de marzo de 2009

Què hauria de ser el Consell de Salut

El Consell de Salut de Montgat és un espai de participació on es reuneixen representants de l’Ajuntament, representants de Badalona Serveis Assistencials (BSA) i representants de les entitats i les associacions de veïns i veïnes del municipi. Es un espai per a la participació i la discussió sobre el funcionament del nostre Centre d’Atenció Primària que té lloc cada tres mesos aproximadament. Això és i hauria de ser el Consell de Salut, per la qual cosa convido a totes les entitats i associacions de veïns de Montgat a participar-hi, a expressar la seva opinió i a representar i fer d’altaveu pera la resta d montgatins i montgatines. Aprofito per felicitar a totes les persones que hi assisteixen i que dediquen una part del seu temps personal en benefici de tots.
Ahir va tenir lloc el Consell de Salut del mes de març, on es va exposar, per part dels responsables del centre, el funcionament de les urgències i les visites domiciliàries nocturnes, els horaris els professionals dels centre i la població assignada als mateixos, així com les llistes d‘espera i altres temes que van sorgir respecte a l’atenció a l’usuari.
És important la participació de tots i és important l’opinió de tots. Només si expressem la nostra visió aconseguim millorar.

No hay comentarios: