viernes, 5 de noviembre de 2010

10 raons per no confiar en CiU


Ahir, en l'exitòs acte celebrat a Badalona, el President Montilla afirmava que Mas no és de fiar. certament, CiU sembla ballar entre dues aigües, la de l'independentisme i la del PP. Aquí van les meves 10 raons per no confiar en CiU (segur que n'hi ha més, feu la vostra llista).


1. Al programa de CiU manquen propostes concretes i moltes de les que fa ja s'han posat en marxa des del govern de la generalitat. El PSC té propostes clares, concretes i innovadores.

2. CiU vol que les persones immigrades acceptin un compromís de ciutadania: criminalitza la immigració d'entrada. El PSC aposta per la convivència i la cohesió social.


3. CiU no té propostes per a joventut, les úniquues dues mesures que presenta ja estan endegades pel govern de la Generalitat. El PSC es preocupa per la formació i ocupació dels i les joves, mitjançant el Contracte pel futur, i pel seu temps d'esbarjo, amb el Metro nocturn també els divendres.

4. En salut, aposten clarament pel sector privat. El PSC aposta per un model de sanitat pública de qualitat.

5. CiU vol baixar els impostos als més rics, com és el cas de l'únic 6% que paga impost sobre successions. El PSC aposta per un sistema fiscal just i sostenible.


6. CiU vol que els joves treballin sense cobrar. El PSC aposta pel Contracte pel Futur, per a que cap jove menor de 30 anys estigui a l'atur i no s'estigui formant, mitjançant beques formació i crèdit salari.


7. Per a CiU la cultura només és identitat i nació. El PSC aposta per la indústria cultural catalana, diversa i com a dret de la ciutadania.


8. CiU aposta per l'escola privada. El PSC aposta per l'escola pública de qualitat, per la modernització i per la igualtat d'oportunitats.

9. CiU aposta per la desregulació urbanística: especulació? El PSC treballa per un model de ciutats al servei de la ciutadania, de la qualitat de vida i de la cohesió soicial.


10. I la darrera, els 23 anys que CiU no es va ocupar del finançament, de les infraestructures i tants d'altres aspectes vitals per a Catalunya. Amb els governs socialistes Catalunya ha avançat amb un nou Estatut, un nou finançament, noves infraestructures i en polítiques socials.


Per a veure amb més detall les propostes del PSC: Programa electoral

No hay comentarios: